Outfit: Stylish in Jeans

8:50:00 AM


Hiyaa sweeties! Ik ben er vanaf, geen examens meer voor mij! Jaaaaay! Nu zijn mijn examens ook goed verlopen, dus dit waren allicht de laatste examens van mijn leven (tenzij ik ineens het idee krijg nog iets extra te gaan studeren natuurlijk). Over naar de outfit! Dit is één van de outfits die ik droeg tijdens de examens. 
_________________________

EN: Hiyaa sweeties! It's done, no more exams for me! Jaaaaay! My exams went well, so these were probably the last exams of my life (unless I suddenly get the idea to go to study an extra year... again). About the outfit now! This is one of the outfits that I've worn during my examens. 


Aangezien het een examenoutfit is, is het een ietsje meer geklede outfit. Ik wou het natuurlijk niet té maken, dus heb ik het wat losser gemaakt met een vlotte skinny jeans. Het enige dat nieuw is aan deze outfit is mijn ketting die ik onlangs heb gekocht bij H&M. Jullie hebben hem vast al gezien in één van mijn vorige posts. 
_________________________

EN: Because it's an exam outfit, it's a bit more dressy outfit. I didn't want it to look too classic, so I loosened it up ​​with a nice skinny jeans. The only thing new about this outfit is my necklace that I recently bought at H&M. You've probably already seen him in one of my previous posts.
Wat vind jij van deze outfit? De meeste onder jullie zullen waarschijnlijk hun examens pas in juni hebben en dus misschien al wat moeten blokken in de paasvakantie. Ik wens jullie ieder geval al veel succes!
________________________

EN: What do you think of this outfit? Most of you will probably have their exams in June and maybe have to learn a bit in the Easter holidays. I wish you all good luck! 


I'm wearing:
Jacket: Mango / Blouse: Zara / Jeans: H&M / Shoes: Torfs / Sunglasses: Ray Ban / Necklace: H&M / 
Earrings: Twice as Nice / Ring: H&M/ Bag: Friis & Company
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram
P.S.: VERGEET ZEKER NIET DEEL TE NEMEN AAN DE L'OREAL REDKEN GIVEAWAY!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram