Outfit: Cropped Blouse & Floral

9:58:00 AM


Hiyaa, lovies! Jullie weten waarschijnlijk nog wel dat ik toen ik in Parijs was, deze cropped blouse heb gekocht bij Tally Weijl (lees het hier nog eens na). Aangezien ik het een super mooi item vind, heb ik de rest van de outfit vrij simpel gehouden. 
_________________________

EN: Hiyaa, lovies! You probably still know that I bought this cropped blouse bought at Tally Weijl , when I was in Paris (read it here again). Since I think it is a super nice item, I have kept the rest of the outfit pretty simple.


Toen de trend van de cropped top opkwam, was ik eigenlijk niet zo'n enorme fan. Ik vind dat bij zo'n verkort topje je heupen echt al snel heel breed lijken en als er één ding is wat ik wil vermijden is het toch wel brede heupen ;) Dit cropped blousje daarentegen vond ik echt prachtig en die heupen vallen al bij al toch wel mee in dit geval ;) Eigenlijk had dit beter gestaan met een taille-broek, maar ik heb dat gewoon niet. Het tweede 'opvallende' aan mijn outfit zijn mijn schoenen. Ik heb ze vorig jaar gekocht, maar ik vind ze nog steeds geweldig. Go floral! 
_________________________

EN: When the trend of the cropped top was here, I actually wasn't a huge fan. I think wearing a cropped top makes your hips look very big and if there's one thing I want to avoid it's wide hips;) This cropped blouse however, is so pretty and the hips don't that bad in this case;) Actually this would look better with a waist pants, but I don't own one. The second 'notable thing' in my outfit are my shoes. I bought them last year, but I still think they are great. Go floral!

Zo wat vind jij van deze outfit? Ben jij fan van de cropped top-trend?
_________________________

EN: So do you like this outfit? Are you a fan of the cropped top-trend?


I'm wearing:
Cropped blouse: Tally Weijl / Pants: H&M / Top: Esprit / Heels: Sacha / Earrings: Twice as Nice
Necklace: H&M / Bracelets: Twice as Nice / Watch: Festina / Ring: H&M
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram


P.S.: VERGEET ZEKER NIET DEEL TE NEMEN AAN DE L'OREAL REDKEN GIVEAWAY!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram