Outfit: April Recap

7:49:00 AM


De maand april is ook bijna voorbij. Deze maand was wel een drukke maand voor mij. Het was de maand van mijn eindexamens, de maand van veel deadlines voor groepswerken en presentaties, de maand van het begin van mijn stage, de maand van het half jaar bestaan van mijn blog, de maand waarin ik 150 volgers bereikte, de maand van mijn eerste giveaway,.. en ga zo maar voort. Benieuwd hoe mei gaat verlopen! Maar eerst nog een outfit recap van april. 
____________________________

EN: April is almost over. This month was a busy month for me. It was the month of my final exams, the month of many deadlines for group work and presentations, the month of the beginning of my internship, the month of the half-year anniversary of my blog, the month where I reached 150 followers, the month of my first giveaway, .. and so forth. Wondering how May will go! But first a outfit recap of the month April.Outfit 2: Stylish in Jeans


Outfit 3: Cattitude


Dit waren de outfits van de maand April. Welke outfit vind jij het leukst?
____________________________

EN: These were the outfits of the month of April. Which outfit do you like the most?
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram