New: Adidas Sleek Series Top Ten Hi Sleek

7:02:00 AM


Hiyaa, darlings! In 'mah hometown' is er een kleine Torfs, het grootste deel van de winkel handelt eigenlijk in overstock en niet verkochten exemplaren, lees 'veel korting'. Het is eigenlijk een soort van gewoonte geworden om er eens te stoppen als we in het dorp zijn.. en daar vond ik deze schatjes. 
____________________________

EN: Hiyaa, darlings! In 'mah hometown' there is a small Torfs, the biggest part of the shop actually deals in overstock and items that weren't sold, read 'discount'. It actually became kind of a habit to stop there when we are in the village .. and there I found these babies.

Ik was eigenlijk al een tijdje op zoek naar zwarte schoenen met gouden accenten, maar ik had altijd botjes in gedachten. Toen ik deze echter zag, kon ik niet anders dan ze meenemen. De schoenen komen uit de Sleek Series van Adidas en noemen 'Top Ten Hi Sleek'. Het heeft een kleine verhoging in de zool vanachter, dus het zijn eigenlijk mini-wedges. De gouden accenten doen mij denken aan studs en vind ik echt geweldig als extra. Uiteraard zitten deze schoenen ook ge-wel-dig, geen pijn, niets... gewoon een hele dag lang comfortabel rondlopen
____________________________

EN: I was looking for black shoes with gold accents, but I was actually thinking of short boots. When I saw these however, I could not help but buy them. The shoes are from the Adidas' Sleek Series and are called 'Top Ten Hi Sleek'. It has a small elevation in the sole behind, so they are actually mini-wedges. The gold accents remind me of studs and I think these are an awesome extra. Naturally, these shoes also feel awesome, no pain, nothing ... just comfortable walking around all day long!Ik heb deze kunnen kopen voor de helft van de prijs, dus €60. Ik ben er echt zo blij mee en er zullen vlug een paar outfits mee verschijnen! Wat vind jij van mijn nieuwste aanwinst? 
____________________________

EN: I bought them for half the price, so €60. I'm really happy with these shoes and soon a few outfits will appear with these! What do you think of my latest acquisition?Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram