Hair Styling: L'Oréal Professionel Tecni.ART Pixie Pommade

9:23:00 AM


Onlangs werd ik gecontacteerd door L'Oréal Professionel om wat nieuwe producten uit te testen. Eén van de producten die ik kreeg toegestuurd was deze Tecni.ART Pixie Pommade. Deze gel is speciaal ontworpen om je pixie kapsel in vorm te houden. 
_______________________________

EN: Recently I was contacted by L'Oréal Professionel with the question if I wanted to test some products. One of the products that I received is this Tecni.ART Pixie Pommade. This gel is specially designed to keep your pixie cut in shape

Pixie Geldof is the face behind this product


Toen ik het pakketje open deed en wat meer van de informatie las, vond ik het eigenlijk een beetje raar dat ze mij dit hadden gestuurd. Deze Tecni.ART Pixie Pommade is een styling product om je korte pixie cut te verzorgen, van een glanzende pixie tot een één met textuur. Ik heb alles behalve een pixie cut en had dit ook verteld.. weird! Nu, ja op zich gebruik ik wel wel af en toe gel in mijn haar om een warrig en/of volumineus effect te krijgen (vooral als ik die dag zelf mijn haar niet heb gewassen). Dus deze pommade kan ik zeker eens zo uittesten! 
_______________________________

EN: When I opened the package and read some more of the information, I found it a bit strange that they had sent me this. This Tecni.ART Pixie Pomade is a styling product for taking care of your pixie cut, from a shiny pixie to one with a texture. I have anything but a short pixie cut and I had told this.. weird! But yes, I do occasionally use gel in my hair to get  a messy and/or a voluminous effect (especially if I didn't wash my hair that day).  So I can certainly test this pomade!Het eerste dat mijn opvalt aan deze Pixie Pommade is de heerlijke geur! Ik kan niet juist beschrijven hoe hij ruikt, maar het heeft een bloemige geur, helemaal geen gel-geur dus! Het tweede opvallend is hoe hard deze substantie is. Ik moet echt hard duwen en mijn nagels een beetje in de pasta duwen om een beetje pommade in mijn handen te krijgen. Fixeren zal hij dus zeker wel doen!  
_______________________________

EN: The first thing you notice about this Pixie Pomade is the wonderful scent! I can not exactly describe how it smells, but it has a floral scent, so no gel-smell! The second striking point is how hard this substance is. I really have to push hard and dig my nails a little bit in the paste to get a little pomade in my hands So he will definitely fixateAangezien het al moeilijk is om iets uit het potje te krijgen, beginnen ik maar met een kleine hoeveelheid (zie foto). Ik verdeel de pasta over de vingertoppen van beide handen en wrijf een beetje om de pommade wat los te maken. Daarna breng ik het aan op de haarwortels, knijp ik wat in mijn haar en wrijf ik mijn haren door mijn handen. En BAM! Direct een warrige look en volume in mijn haar. Dit blijft zo ongeveer een halve dag zitten. Daarna kan ik het makkelijk terug in vorm brengen door wat in mijn haar te rommelen en mijn haren wat omhoog te duwen, klaar! 
_______________________________

EN: Since it's hard to get something out of the jar, I start with a small amount (see photo). I spread the paste over the fingertips of both hands and rub a little to loosen up the paste. Then I apply it to my hair roots, I squeeze a bit in my hair and I rub my air through my hands. And BAM! Immediately a messy look and volume in my hair. This stays this way about half a day. Then I can easily put it back in shape by muddling and pushing my hair, ready! 


Buiten het feit dat ik geen pixie cut heb en de Pixie Pommade dus niet echt gebruik voor wat het dient, vind ik dit echt een geweldig product. Met de pasta kan je snel en direct een warrig en volumineus effect bekomen. De Tecni.ART Pixie Pommade kost €17,40 in Belgïe. Ik weet echter niet waar je deze pommade kan bemachtigen, maar hij zal allicht binnenkort in de winkels zoals Kruidvat te vinden zijn. 
_______________________________

EN: Besides the fact that I have no pixie cut and that I don't use the Pixie Pomade as it should, I think this is a great product. With the paste, you can quickly and instantly get a messy and voluminous effect. The Tecni.ART Pixie Pomade costs €17.40 in Belgium. But I do not know where you can buy the pomade, but this pomade will certainly appear soon in different shops like Kruidvat. 


Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram!P.S.: VERGEET ZEKER NIET DEEL TE NEMEN AAN DE L'OREAL REDKEN GIVEAWAY!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram