Beauty: ELF Moisture Stick & Makeup Mist and Set

9:35:00 AM


Hiyaa, darlings! Ik werd onlangs gecontacteerd door Eyes Lips Face met de vraag of ik wat producten voor hen wou testen. Uiteraard wou ik dit wel eens doen en dus kreeg ik 8 producten toegestuurd. Anyway, omdat het mij echt wel te veel lijkt om 8 producten te reviewen in één post, ga ik het opsplitsen in 4 posts waar ik elke keer 2 producten uitgebreid review. Vandaag beginnend met de Daily Moisture Stick en Makeup Mist & Set. 
____________________________________

EN: Hiyaa, darlings! Recently Eyes Lips Face contacted me with the question if I wanted to test some products for them. Of course I said yes and I received 8 products. Anyway, because reviewing 8 products in one post, seemed a bit too much to me,  I'm going to split it up into four posts in which I'll review two products extensively. Starting today with the Daily Moisture Stick and Makeup Mist & Set.


Het eerste product is de Daily Moisture Stick die dient als dagelijkse hydraterende verzorging. Op de website en de verpakking staat dat deze de huid versoepelt en rehydrateert en dankzij zijn fijne en lichte textuur de huid comfort geeft (whatevs this means). Zoals jullie ook op het product in de foto kunnen lezen is dit product verrijkt met druif, cacao, karité, avocado, macadamia, aloë en kamille
____________________________________

EN: The first product is the Daily Moisture Stick that serves as a daily moisturizer. On the website and the packaging you can read that it softens and rehydrates the skin and thanks to its fine and light texture it comforts the skin (whatevs this means). As you can read on the product in the picture, this product is enriched with grape, cocoa, shea, avocado, macadamia, aloe and chamomileNu het eerste dat mij opvalt aan dit product: dit spul heeft niet het meest aangename geurtje en dit is nog zachtjes uitgedrukt! Gelukkig ruik je er helemaal niets van op je huid! Yay! Je brengt dit product aan voor de make-up met cirkelvormige bewegingen. Je brengt het aan op de droge plekjes die trekkerig aanvoelen.
____________________________________

ENNow the first thing that I notice about this product: This stuff does not have the most pleasant smell and this is an understatement! Luckily, you don't smell a thing on your skin! Yay! You apply this product on your skin before your make-up with circular movements. You apply it on the dry spots.


Ik heb een heel gevoelige huid van mezelf. Rode vlekjes zie je direct en ik heb ook soms wel last van droge plekjes! Ik heb dit nu al een paar weken gedaan en hoewel het niet echt super duidelijk is op de foto, moet ik wel zeggen dat ik toch wel een verschil merk. Nu moet je geen mirakels verwachten uiteraard! Mijn huid is wel degelijk beter gehydrateerd, maar ik heb al producten gehad die een beter resultaat gaven. Nu blijft e.l.f. een budgetmerk, dus prijs-kwaliteit gezien is dit een goed product. 
____________________________________

EN: I have a very sensitive skin. Red spots are immediately visible and I also suffer sometimes from dry spots.  I've used this for a few weeks now and although it's not that clear in the picture, I've to admit that I notice some difference. You don't have to expect miracles of course! My skin is indeed more hydrated, but I've had products that did a better job. E.l.f. is budget brand, so price-quality driven is this a good product. 


Het tweede product is de Makeup Mist & Set, deze dient om ervoor te zorgen dat je makeup een hele dag door blijft zitten. Buiten deze fixerende eigenschap, hydrateert en verzacht deze mist de huid dankzij aloe, groene thee, komkommer en vitaminen A, C & E. Na het aanbrengen van je make-up gebruik je de spray met een afstand van ongeveer 30 cm. Daarna laat je het natuurlijk drogen.
____________________________________

EN: The second product is the Makeup Mist & Set, it makes sure that your makeup stays fixed a whole day long. Besides this fixing feature, it also moisturizes and softens the skin thanks to aloe, green tea, cucumber and vitamins A, C & E. After applying your makeup you use the spray at a distance of circa 30 cm. Then you let it dry naturally. Ik moet zeggen dat dit product mij aangenaam heeft verrast. Uiteraard blijft mijn make up niet helemaal perfect zoals helemaal in begin van de dag. Het grootste verschil met mijn make up in de morgen is dat de foundation een beetje vervaagd is, mijn lipstick niet meer zichtbaar is en ik er een pak vermoeider uitzie. 
___________________________________

EN: I must admit that this product has surprised me pleasantly. Of course, my makeup isn't as perfect as in the morning. The biggest difference with my makeup in the morning is that the foundation has a bit faded, my lipstick isn't visible anymore and I look a bit more tired.


De Daily Moisture Stick kost €6,80 en de Makeup Mist & Set kost €4,00. Echt geen geld voor dergelijke producten dus. Ik ben met beide producten wel tevreden, maar het is vooral de spray die mij happy maakt en die ik zeker opnieuw zou kopen.

Wat denk jij van deze producten? Heb je ze zelf al gebruikt?
___________________________________

EN: The Daily Moisture Stick costs €6,80 and Makeup Mist & Set costs €4,00. I think that's really cheap for such products. I am satisfied with both products, but especially the spray makes me happy and I will certainly buy this again. 

What's your opinion about these products? Have you already tried these products?
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter InstagramP.S.: VERGEET ZEKER NIET DEEL TE NEMEN AAN DE L'OREAL REDKEN GIVEAWAY!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram