Outfit: March Recap

10:07:00 AM


We zijn weer aan de laatste dagen van maart gekomen en ik ben volop bezig met blokken. Ik doe namelijk een postgraduaat in Brussel en dat stop al eind april, dus dat betekent dat ik deze maandag, woensdag en vrijdag al examens heb. Normaal gezien zouden dit dan de allerlaatste examens van mijn leven zijn, whoop whoop! Spijtig dat het juist nu zo'n goed weer is, maar dat zal ik wel zeker nog eens kunnen inhalen ;) Anyway, ik heb hier voor jullie de outfit recap van maart! 
______________________

EN: We have  arrived to the last days of March and I am currently learning my ass off. I study a postgraduate in Brussels and the courses end in end April, so that means that I already have examens this Monday, Wednesday and Friday. Normally these would be the very last exams of my life, whoop whoop! It's a pity it's such a good weather right now, but I'll definitely catch up ;) Anyway, here is the outfit recap of March!

Outfit 1: Shimmer Leopard
Outfit 3: Leather Shorts


Outfit 4: Earth Tones


Outfit 5: Pink StatementWelke vind jij de mooiste outfit deze maand? Geniet nog van het lekkere weertje, ik ga weer achter mijn boeken kruipen! I didn't choose the thug life the thug life chose me ;)
______________________

EN: What do you think is the most beautiful outfit this month? So now, go enjoy the nice weather, I'm going to crawl back behind my books! I did not choose the thug life the thug life chose me ;)
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram