Outfit: Shimmer Leopard

8:30:00 AM


Hiyaa, guys! Het is vandaag mijn laatste dag in Parijs, mimimi! Ik heb mij geen seconde verveeld en ik ga deze stad echt missen. Anywayzzz, het is nu al even geleden dat ik een outfit heb getoond. Dus bij deze een nieuwe outfit! Hij is niet getrokken in Parijs, omdat ik daar echt geen tijd voor had. Ik heb deze outfit wel gedragen in Parijs, dus dat is toch iets hé ;)
______________________________

EN: Hiyaa, guys! Today is my last day in Paris, mimimi! I didn't get bored for a second here and I really gonna miss this city. Anywayzzz, it's been a while since I did an outfit post. So now a new outfit! The oufit wasn't photographed in Paris, 'cause I really didn't have the time for that. But I wore this outfit in Paris, so it's something, right ;) De broek heb ik nog gekocht in december in Hulst. Ik twijfelde eerst om hem te kopen, want ik ben eigenlijk niet zo'n dierenprint-fan, maar ik vond de shimmer wel iets hebben dus nam ik hem gewoon mee (-70% say whaaaaat). Ik ben wel blij dat ik hem gekocht heb, want ik heb deze broek al zoveel gedragen! De ketting die ik aan heb is vrij nieuw, ik heb hem gewonnen bij een give-away van Fashion en Vie. Ik vind het echt prachtig, zo'n fijn, subtiel juweeltje. Ook de strik in mijn haar is nieuw, lederen accenten vind ik altijd mooi :) 
_____________________________

EN: I bought the pants in December in Hulst. At first I hesitated to buy it, 'cause I'm not really a big fan of animal prints, but I really liked the shimmer so I just bought him (-70%, say whaaaat). I'm glad I bought it, because I've already worn these pants so much! The necklace I'm wearing is fairly new, I won it at a give-away by Fashion en Vie. I really like this piece, such a nice, subtle necklace. The bow in my hair is also new, leather accents are always nice I think :)


I'm wearing:
Jacket: Hema / Pants: SisterS Points / Blouse: Forever 21 / Top: H&M / Shoes: Torfs / Purse: Accessorize / 
Necklace: Lustre Jewelry / Earrings: I am / Bracelets: Kruidvat / Ring: Bijoux Brigitte / Bow: H&MStay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram