Outfit: Pink Statement

10:03:00 AM


Hiyaa, darlings! Ik denk wel dat we kunnen besluiten dat we de winter echt niet meer gaan zien dit jaar. Langs de ene kant vind ik dit wel jammer, want de winter heeft ook zijn charmes. Langs de andere kant vind ik lente en zomer veel leukere seizoenen! Tijd voor wat meer kleur! 
______________________________

EN: Hiyaa, darlings! I think we can conclude that we won't see the winter this year. On one hand I think this is a shame, because the winter has its charms. On the other hand, I like spring or summer much more as a season! Time for some more color!


De eye-catchers in deze outfit zijn mijn fel gekleurd topje en mijn statement necklace. Het topje heb ik al een paar jaar in mijn kast hangen en de voorbije jaren had ik periodes waar ik hier echt zot van was en op andere momenten vond ik het gewoon afschuwelijk. Ieder geval ik zit nu terug in mijn liefde-periode voor dit topje. De statement necklace heb ik van J-A-M zoals sommigen ongetwijfeld zullen hebben gelezen in één van mijn vorige posts
______________________________

EN: The eye-catchers in this outfit are my bright colored top and my statement necklace. I have  this top hanging in my closet for a few years and in the past few years I have had periods where I was really crazy about it and at other times I just thought it was awful. Anyway, now I am back in my love-period for this top. I got the statement necklace from J-A-M as some will have read in one of my previous posts.

In this picture, it looks orange, but it's hot pink fo sho!

Wat vind jij van deze outfit? En wat is jouw oordeel over mijn topje: love or hate? 
______________________________

EN: Do you like my outfit? And what's your opinion about my top: love or hate? 


I'm wearing:
Jacket: Mango / Top: Mango / Pants: H&M / Earrings: Forever 21 / Statement necklace: J-A-M / Bracelet: Forever 21 / Sunglasses: Ray Ban / Heels: Sac d'Anvers
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram