Outfit: Leather Shorts

9:16:00 AM


Hiyaa guys! Toen het dit weekend goed weer was, heb ik heel wat outfits getrokken, waaronder ook deze. De laatste tijd heb ik ook zoveel inspiratie om te schrijven, waardoor ik nu eigenlijk twijfel of ik niet elke dag een post zou online zetten. Met de hoop natuurlijk dat mijn hoog inspiratie-niveau blijft... To post more or not to post more, that's the question!
______________________________


Hiyaa guys! The weather was so nice this weekend, so I took pictures of multiple outfits, including this one.  Lately, I have so much inspiration to write, so I'm doubting to post every day or not. Of course with the hope that my high inspiration level stays high... To post more or not to post more, that's the question! De eyecatchers in deze outfit zijn mijn lederen shortje en mijn nieuwe lederen zwarte laarzen. Sommige onder jullie zullen waarschijnlijk een tijdje geleden hebben gelezen dat ik dit shortje heb gevonden bij Stuff & Stories by Supertrash. Ik ben echt super tevreden met dit shortje, het zit echt comfortabel, uniek en het is van écht leder. De laarzen heb ik gekocht in Parijs bij een afdeling van het belachelijk grote shoppingcentrum Printemps. 
______________________________

EN: The eye-catchers of this outfit are my leather shorts and my new leather black boots. Some of you will probably remember that I found this cute item at Stuff & Stories by Supertrash. I'm really happy with this shorts, it's really comfortable, unique and it's genuine leather. I bought the boots in Paris at a department of the ridiculously large shopping centre Printemps. Wat vind je van deze outfit? En nu mijn grote vraag: Zou jij graag elke dag een post van mij lezen of vind je het OK zoals het nu is? 
______________________________

EN: Do you like this outfit? And now my big question: Would you like to read a post every day on my blog or do you think it's okay as it is?


I'm wearing:
Jacket: RoseWholesale / Blouse: Mango / Shorts: Supertrash / Tights: Hema / Boots: Jonak / Necklace: H&M / 
Sunglasses: H&M / Earrings: Twice as Nice / Bracelet: Unknown / Ring: Nona
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram