New: Statement Necklace from J-A-M Jewels and More

10:09:00 AM


Ik heb er niet veel over verteld, maar ik was de laatste tijd al even op zoek naar een leuke statement necklace. Na een tijdje heb ik het opgegeven en zoals dat bij alles gaat: dan kom je hem tegen. Toen ik deze ketting zag op de webshop van J-A-M, was ik direct verkocht! 
___________________________

EN: I haven't told you yet, but last few weeks I was looking for a cute statement necklace. After a while I quit looking and like always: then you find him. When I saw this necklace on the webshop of J-A-M, I was sold immediately. 


De webshop van J-A-M is vrij recent opgericht door Tinneke en haar vader. Zij is gewoon haar droom achterna gegaan en heeft samen met haar vader een kleine business uit de grond gestampt. Van zo'n verhalen word ik echt vrolijk. De webshop handelt in juwelen, sjaals, handtassen en meer. Je kan er verschillende merken terugvinden: Les Cordes, Sweet7, BIBA,... 
___________________________

EN: The webshop of J-A-M  is a fairly recent webshop founded by Tinneke and her father. She just followed her dream and started a little business with her father. When I hear stories like this, I get really happy. The shops had jewelry, scarves, handbags and more. They also have different brands: Les Cordes, Sweet7, BIBA,... 


Binnen de 4 dagen kwam de ketting al aan en ik was aangenaam verrast doen ik mijn pakketje open deed. Ze was helemaal zoals ik ze mij had voorgesteld en zoals ze te zien is op de webshop. De pareltjes hebben een mooie felle roze kleur, just how I like it. Dus bij deze heb ik er weer een favoriete webshop bij ;)
___________________________

EN: Within four days my necklace arrived and I was pleasantly surprised when I opened my package. The necklace was exactly like I imagined and as shown in the webshop. The pearls have a nice bright pink color, just how I like it. So now I have another favorite webshop ;) 


Je kan de ketting voor €22 hier terugvinden op de webshop. Je kan J-A-M ook terugvinden op Facebook. Ik ben super blij met deze ketting en er volgen zeker nog veel outfits met dit pareltje. 
___________________________

EN: You can find the necklace for €22 here on the webshop. You can also find J-A-M on Facebook. I'm super happy with this necklace and there sure will follow many outfits with this beauty. 


Wat vind jij van mijn ketting? Kende je de webshop van J-A-M al? 
Momenteel kan je -10% krijgen op je eerste aankoop met de code 'Welkom'. 
_____________________

EN: Do you like my necklace? Did you already know the J-A-M webshop? 
On the moment you can receive -10% on your first buy with the code 'Welkom'. 
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram