New: Make up & Accessories

7:46:00 AM


Hiyaa, sweeties! Onlangs ben ik met mijn mammie gaan shoppen. Ik had nog wat basic make-up spulletjes nodig en zij zocht een handtas. Uiteindelijk heb ik een nieuwe tas gekocht en wat make-up en heeft mijn moeder de MAC winkel leeg gekocht ;) 
____________________________

EN: Hiyaa, sweeties! Recently I went shopping with my mommy. I needed some basic makeup stuff and she was looking for a handbag. Eventually I bought a new bag and some makeup and my mother shopped the MAC store empty ;)


Ik gebruik nu al een paar jaar Bourjois als mijn basis make-up. Toen ik in de Kruidvat was, zag ik dat je 30% korting kreeg bij aankoop van drie producten van Bourjois. Dit kwam goed uit aangezien mijn eyeliner bijna op is. Eerder die week had ik al deze twee nagellakjes van Catrice gekocht. 
____________________________

EN: I've been using Bourjois for a few years as my base makeup. When I was in Kruidvat, I saw that you'd receive a 30% discount by a purchase of three products. This was perfect since my eyeliner is almost totally gone. Earlier that week, I also bought two nail polishes from Catrice.


De foundation en eyeliner gebruik ik echt al zo'n drie jaar. Ik ben er heel tevreden mee en de prijs-kwaliteit verhouding vind ik echt goed. Ik heb nog nooit een blush geprobeerd van Bourjois, maar ik dacht het eens een kans te geven. Een review van deze blush volgt nog! 
____________________________

EN: I use the foundation and eyeliner for almost three years now. I am very happy with these products and I think the price-performance ratio is good. I've never ever tried a blush from Bourjois before, but I thought I would give it a chance. A review of this blush will follow!


Ik denk dat deze twee lakjes niet veel verklaring nodig hebben. Jullie zullen deze twee al veel hebben zien verschijnen op andere blogs. Ik vond het allebei zo'n mooie kleurtjes en ook helemaal niet duur, dus heb ik ze gekocht :) Ook hier komt er nog een review over. 
____________________________

EN: I think these two nail polishes don't need much explanation. You probably have already seen these two on other blogs. I thought both colors were so pretty and also not expensive, so I bought them :) There'll also come a review about these polishes. 

H&M Wings Necklace: €9,95

Eerder die week was ik al langs H&M geweest, want mijn enige jeansbroek was gescheurd dus ik was wel toe aan een nieuwe jeans. Ik vond daar ook deze leuke ketting. Een mooie ronde zilveren ketting stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, dus check! 
____________________________

EN: Earlier that week, I'd already been at H&M, because my only pair of jeans was torn so I was in need for a new jeans. There I also found this cute necklace. There has been a round silver necklace on my wishlist for a while, so check!

Zara Bag: €69,95

Last, but certainly not least heb ik deze handtas gekocht bij Zara. Ik wou eigenlijk een tas met grijstinten waar ook mijn Mac in zou passen... maar het was niet dringend dus ik heb er nooit echt achter gezocht. Toen ik deze zag staan, was ik verkocht! 
____________________________

EN: Last, but certainly not least, I bought this handbag at Zara. I actually wanted a bag with gray shades where my Mac also would fit in... but it wasn't urgent, so I've never really looked for it. When I saw this one, I was hooked!


En als laatste nog deze sleutelhanger. Ik heb hem niet gekocht vorige week, maar ik heb gekregen van mijn mama ergens begin februari. Mijn mama'tje had de sleutelhanger zien liggen bij Choice en vond hem wel goed bij mij passen en inderdaad ik vind hem zo schattig en mooi! Goed gekozen!
____________________________

EN: Last but not least, this keychain. I didn't buy this last week, but I got it as a gift from my mother begin February, My mother saw the keychain in the shop Choice and tought it would be perfect for me and indeed it is, I think it's so cute and pretty! Nicely chosen! 


Wat vind jij van mijn aankopen? 
_________

EN: Do you like my purchases?

Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram