Nails: Kiko Green & Silver Nail polish

10:20:00 AM


Zoals jullie in mijn shoplog post van Parijs hebben kunnen lezen, heb ik twee nagellakjes van Kiko gekocht. Ik wou al lang een zilveren lakje en aangezien de lakjes in sale waren heb ik er twee gekocht. In deze post review ik beide lakjes. 
______________________________

EN: As you may have read in my shoplog post about Paris I bought two nail polishes from Kiko. I wanted a silver nail polish color for quite a while and since the nail polishes were in sale I bought two. In this post I review both polishes. 


Het eerste lakje is een donkergroene kleur met een heel klein beetje shimmer in. Het is een meer winterse kleur, maar deze had ik nog niet in mijn collectie ;) Ik was aangenaam verrast toen ik hem voor het eerste gebruikte. Dit donkergroene lakje dekt heel goed en zelfs met één laag heb je al een mooie donkere kleur. 
______________________________

EN: The first nail polish is a dark green color with a tiny bit of shimmer in it. It's a more 'winterish' color, but I didn't have a color like this in my collection yet ;) I was pleasantly surprised when I used it for the first time. This dark green polish has a nice coverage and even with only one layer you already get a nice dark color.

One layer
Two layers
Uiteindelijk heb ik twee laagjes aangebracht om te kijken wat voor effect dit gaf. Algemeen ben ik hier heel tevreden mee en zal ik hem zeker veel gebruiken. Uiteraard niet direct, want met de lente op komst ga ik zeker meer naar zachte pastel kleurtjes gaan. 
______________________________

EN: Finally I applied two coats to see what kind of effect I would get. Overall, I am very happy with this nail polish and I will certainly use it a lot. Obviously not immediately, because with spring coming, I am definitely going to use more soft pastel colors.Het tweede lakje is een zilveren lakje. Hier was ik eigenlijk het meest benieuwd naar, omdat ik al een tijdje op zoek was naar een zilveren lakje. Op zich vind ik het een super mooi kleurtje, maar spijtig genoeg dekt hij helemaal niet zo goed als de groene. Ik heb minstens drie laagjes nodig vooraleer ik het wit van mijn nagels niet meer zie. 
______________________________

EN: The second nail polish is a silver polish. Actually , I was most curious about this one, because I was looking for a silver nail polish for some time. I think it looks gorgeous on my nails, but unfortunately it does not have the same good coverage as the green one. I needed at least three layers before I wouldn't see the white of my nails anymore.

One layer
Two layers
Three layers

Uiteindelijk ben ik wel super tevreden met het eindresultaat na drie laagjes. Zo stelde ik hem mij echt voor. Doordat hij ook niet zo hard dekt in de eerste laag, kan ik dit kleurtje ook nog gebruiken als finishing coat. Benieuwd wel wat dat effect zou zijn. 
______________________________

EN: Eventually I am super happy with the end result after three layers. This is how I imagined it. Because this nail polish doesn't cover so well in the first layer, I can also use this color as a finishing coat. Wondering what that effect would be. Algemeen ben ik dus tevreden met deze kleurtjes. De zilveren vind ik persoonlijk de mooiste kleur, maar de groene dekt wel drie keer zo goed. De lakjes houden ook heel goed, pas na de derde dag zie ik sporen van beschadiging, dit is dus zeker wel OK. De twee kleurtjes hebben mij samen €3 gekost, dus ze zijn hun geld waard. 

Wat vind jij van deze kleurtjes? Heb jij zelf lakjes van Kiko?
______________________________

EN: Overall, I am happy with these colors. I personally like the silver nail polish the most, but the green nail polish covers three times better. The polishes also have a good quality, after the third day I see signs of damage, so this is okay. The two colors together have cost me €3, so they were definitely worth the money. 

What do you think of these colors? Do you own Kiko polishes?
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram