Beauty: Skinplus Anti-aging Serum

7:16:00 AM


Een tijdje geleden heb ik mijn serum van Olaz opgebruikt. Ik was er wel tevreden van, maar het kan altijd beter, dus ging ik op zoek naar een andere serum. Nu heeft mijn moeder een vriendin die vroeger als chemicus werkte en veel verstand heeft van al die bestanddelen in serums. Zij beval mij deze anti-aging serum van Skinplus aan. 
_________________________________

EN: A while ago I ended my serum of Olaz. I like the serum, but it can always be better, so I went looking for another serum. My mother has a friend who used to work as a chemist and has a lot of knowledge about all the ingredients of serums. She recommended me this anti-aging serum of Skinplus. 


Deze serum is van een Spaans merk, waardoor dus ook alle uitleg in het Spaans is. Nu ja, het is toch niet dat ik daar zo heel veel van ken, dus zoveel is daar niet aan verloren. Meeste serums van Spaanse merken zijn vrij duur, maar door de aanhoudende crisis in Spanje zijn heel veel van die producten nu spotgoedkoop geworden. Sorry Spanje dat ik profiteer van jullie miserie. 

De formule van deze serum bevat een middel dat ook wordt gebruikt in botox. Hierdoor zorgt de serum voor een verjongend effect. Zoveel heb ik toch kunnen uitmaken met mijn Spaanse (niet bestaande) skills ;) Je kan de serum zowel 's morgens als 's avonds aanbrengen na het reinigen van de huid (aplicar mañana y/o noche sobre la piel limpia antes de la crema habitual) en dus doe ik beide. 
_________________________________

EN: This serum is from a Spanish brand, therefore also the explanations are in Spanish. Well, not that I know so much about it, so I didn't lose a lot of information. Most serums from Spanish brand are quite expensive, but due to the ongoing crisis in Spain a lot of these products are now very cheap. Sorry, Spain for taking advantage of your misery. 

The formula of this serum contains an ingredient that is also used in botox. As a result, the serum has a rejuvenating effect. As much as I have been able to understand with my Spanish (non existing)  skills ;) You can apply the serum both in the morning and evening after cleansing the skin (aplicar mañana y/o noche sobre la piel limpia antes de la crema habitual) and thus I do both. 


Bij eerst contact op mijn huid is de serum al heel lopend en licht. Dit is een énorme plus voor mij aangezien ik kleine poriën heb, waardoor mijn huid crèmes en dikke zalfjes niet opneemt. Twee keer per dag smeer ik de serum en al na een paar dagen zie ik een duidelijke verbetering in mijn huid. Mijn huid ziet er strakker uit en de rimpels op mijn voorhoofd zijn toch ook wel een beetje geminderd. Scooooore! Ik voel mij ook altijd helemaal verfrist als ik de serum op heb gedaan. Dit product zal ik dus zeker blijven gebruiken. 
_________________________________

EN: When the serum touches my skin, it gets very fluent and light. This is a huge plus for me as I have small pores, that's why skin creams and thick ointments don't get absorbed by my skin. I use the serum twice a day and after a few days I can see a clear improvement in my skin. My skin looks firmer and the wrinkles on my forehead are also a bit diminished. Scooooore! I also feel completely refreshed when I use the serum. I will definitely continue using this product. 


Ik heb eigenlijk geen idee hoeveel de serum op dit moment kost, maar je bent er ieder geval geen rib mee kwijt zoals zoveel andere serums (danku, crisis). Ik heb de serum gekregen van de vriendin van mijn moeder, zij heeft deze meegebracht uit Spanje. De serum is namelijk niet te verkrijgen in België. Wat denk jij van deze serum? Had je al van het merk gehoord? Gebruik jij zelf een serum? 
_________________________________

EN: Actually I have no idea how much you pay for this serum on the moment, but you won't lose a body part like with so many other serums (thanks you, crisis). I got the serum from the friend of my mother, she brought it with her from Spain. The serum isn't available in Belgium. What's your opinion about this serum? Did you know the brand? Do you use a serum yourself? 
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram