Outfit: Furry & Tartan

11:04:00 AM


De outfit van vandaag bestaat vooral uit nieuwe kledij die ik heb kunnen scoren tijdens de solden. Aangezien de solden en de examens samenliepen, had ik nog geen outfit foto's kunnen nemen met mijn nieuwe aanwinsten. Bij deze een inhaalbeweging: zeg hallo tegen mijn nieuwe faux fur en blouse! 
_________________________

EN: The outfit of today exists mostly out of new clothes I scored with the sale days. Because the sales and the exams were at the same time, I hadn't had the opportunity yet to make outfit pictures with my new additions. So now some catching up: say hello to my new faux fur and blouse! De faux fur heb ik gevonden bij Clouds of Fashion. Super schattig winkeltje in Antwerpen (melkmarkt) met heel wat mooie kledij, de uitbaatster is zelf een modeblogster en smaak heeft ze! Ik raad jullie zeker aan eens een kijkje te gaan nemen. De tartan blouse komt van Mango en het was gewoon liefde op het eerste zicht. Ik heb ook voor de eerste keer mijn nieuwe schoenen van Replay aan die ik had gekregen voor mijn verjaardag. I luuuuuv them! 
_________________________

EN: I found the faux fur at Clouds of Fashion. A super cute shop in Antwerp (melkmarkt) with a lot of beautiful clothes, the shopmanager is also a fashion blogger and she has a great taste! I recommend you to take a look at her shop fo sho. The tartan blouse is from Mango and it was love at first sight. I'm also wearing my new shoes from Replay I got for my birthday for the first time. I luuuuuv them! 


Wat vind jij van deze outfit? - EN: Do you like the outfit? I'm wearing
Faux fur: Clouds of Fashion / Blouse: Mango / Pants: Mango / Top: Zara / Shoes: Replay / 
Necklace: Unknown / Watch: Deal extreme / Earrings: Unknown / Ring: NonaStay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram