Outfit: Fluo pink detailed

9:32:00 AM


Geen idee wat er met het weer in België aan de hand is, 12 graden in de winter, say whaaaat?! Ik vind het eigenlijk niet echt erg, ik had toch dringend nood aan wat zonneschijn na al die regenbuien. Ideaal weer ook om weer wat fluo materiaal uit de kast te halen. 
________________________

EN: I have no idea what's going on with the weather in Belgium, 12 degrees in the winter, say whaaat?! I actually don't mind at all, I needed some sunshine anyway after all those rainy days. This is also ideal weather to wear some fluo items


De t-shirt heb ik eigenlijk vorig jaar bij de zomersolden gekocht in Hulst. Toen ik een paar dagen geleden langs ging bij Forever 21, vond ik ineens deze leuke oorbellen die perfect bij mijn t-shirt gaan, zowel qua kleur als qua vorm. De faux fur hebben jullie al eerder zien passeren, echt mijn favoriete item van 't moment! 
________________________

EN: I bought the T-shirt last year with the summer sales in Hulst. When I passed by Forever 21 a few days ago, I saw these cute earrings which fit perfectly with my t-shirt, in both color and form. You  have already seen the faux fur, it's my favorite item at the moment! 
Wat vind jij van mijn outfit? - EN: Do you like my outfit? 


I'm wearing:
Faux fur: Clouds of Fashion / T-shirt: Scotch&Soda / Pants: H&M / Wedge sneakers: Sac d'Anvers / 
Necklace: Accessorize / Earrings: Forever 21 / Watch: Unknown / Bracelet: Forever 21 / Ring: Forever 21Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram