Outfit: Classic silver

11:05:00 AM


Ondanks dat ik onlangs heb gezegd dat ik niet zo'n fan ben van rokjes en kleedjes, dragen ik ze wel enorm veel de laatste tijd ;) De outfit van vandaag is ietsje meer 'business' en gekleed.
______________________________

EN: Although I said not so long ago that I'm not a big fan of skirts and dresses, I'm wearing a lot of dresses ;) The outfit of today is a little bit more 'business' and dressed upVooral het jasje maakt de outfit netter. Ik heb het jasje tijdens de solden gevonden bij Mango. Ik was direct verkocht; het zilveren effect, de lederen details en het strakke trok mij direct aan. Aangezien er ook blauw in zit verwerkt, heb ik mijn zwart kleedje gecombineerd met marine blauwe nylons (wat ik normaal nooit zou doen). Eindelijk kan ik ook  mijn vintage tasje eens in een outfit tonen! 
______________________________

EN: Especially the jacket makes my outfit 'chique'. I found the jacket on sale at Mango. I was immediately sold; the silver effect, the leather details and the tightness of the jacket spoke to me. Because there's a lot of blue in the jacket, I combined my black dress with marine blue tights (something I would normally never do). Finally I can show you my vintage bag in an outfit! 
I'm wearing: 
Jacket: Mango / Dress: H&M / Tights: Forever 21 / Ankle boots: River Island / Bag: Vintage / 
Earrings: H&M / Necklace: H&M / Ring: Thailand / Watch: Unknown 
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram