Outfit: Burgundy leather

7:57:00 AM


Het is Valentijn vandaag! Ik heb het er niet om gedaan, maar deze burgundy rode outfit heeft toch wel iets Valentijn-ig over zich ;) Toen ik deze outfit aanhad, besefte ik wel dat ik dringend een paar hoge zwarte laarzen met een hak nodig heb. Ik heb ofwel enkellaarsjes met een hak ofwel platte lange laarzen... duidelijk een gat in mijn schoenencollectie. Op dit moment kan ik het mijn bankkaart echter niet aandoen nog een paar schoenen te kopen, helaas! 
___________________________________

EN: It's Valentine today! It wasn't on purpose, but this burgundy red outfit looks a bit Valentine-ish ;) When I was wearing this outfit, I noticed I desperately need a pair of high black boots with a heel. I have ankle boots with a heel or flat high boots... clearly a hole in my collection of shoes. On this moment I can't do this to my credit card, alas! Het truitje dat ik aanheb, heb ik in de eerste dagen van de kerstvakantie gekocht in Hulst. De solden beginnen daar veel vroeger dan bij ons, dus dat was een ideale blokontspanning ;) Ik vind het wel leuk dat de achterkant zo anders is van de voorkant. De nylons heb ik van een give-away van Curls and Bags en ze passen perfect bij mijn truitje! WIN! 
___________________________________

EN: The sweater I'm wearing, I bought the first days of the christmas holidays in Hulst. Sales start so much earlier there than in Belgium, so it was the ideal leisure when I was studying ;) I like that the back is so different from the front. I got the tights from a give away from Curls and Bags and they fit perfectly with my sweater! WIN! Weet iemand toevallig waar ik mooi laarzen met een hak kan vinden, maar tegen een betaalbare prijs? Really need them :) Wat vind je trouwens van mijn outfit?
___________________________________

EN: Does anyone know perhaps where I can find pretty boots with a heels, but with a reasonable price? Really need them ;) Do you like my outfit by the way? 

I'm wearing:
Sweater: Amélie & Amélie / Skirt: H&M / Tights: Oroblu / Belt: Unknown / Boots: Unknown / 
Clutch: Unknown / Earrings: H&M / Necklace: Unknown / Watch: Gift / Ring: Unknown 
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram