Shopping: Sales

12:00:00 PM


Gisteren heb ik een goed examen afgelegd en aangezien ik pendel tussen Brussel en Antwerpen voor mijn school, stond ik dus ineens op de Meir. Oeps. Ik had een aantal spulletjes nodig en who am I kidding, a girl needs to shop once in a while ;) Dit zijn mijn aankopen. 
____________________

EN: Yesterday I did a really good exam and because I've to shuttle between Brussels and Antwerp for school, so I suddenly stood face to face with the Meir. Oops. I needed a few things and who am I kidding, a girl needs to shop once in a while ;) These are my buyings.

It's so FLUFFY


Ik heb twee fluffy truien gekocht. Een grote witte van Pull & Bear. Eigenlijk is het een maat XL, maar ik had al lang een oversized witte trui nodig. Perfect! De zwart is een soort van bont-fluffy en heb ik gekocht bij Clouds of Fashion. 
____________________

EN: I've bought two fluffy sweaters. A big white one from Pull & Bear. Actually it's a size XL, but I needed an oversized white sweater for a looooong time. Perfect! The black one is kind of a fur-fluffy and I bought that one at Clouds of Fashion. 

GREY is my colour


Daarna ben ik naar Mango gegaan en heb ik deze leuke vest en blouse gevonden. Het grijs in de vest is meer zilver, maar dat is niet goed te zien op de foto (fotografisch talent hier). De schoenen komen van River Island. Ze zijn van leer, wat ik een dikke plus vind. 
____________________________

EN: Then I went to Mango and I found this cute vest and blouse. The grey vest is more silver-ish, but it's not that clear on the photo (photographical talent here). The shoes are from River Island. They're made out of leather, which I think is a real plus. 

GOLD is still not old


De trui komt ook van Clouds of Fashion. Het staat iets specialer met het goud in en het heeft lederen riempjes op de schouders, wat wel een leuk detail is. De oorbellen komen van I am. Ik heb het wel voor spike-oorbellen en I am hun prijzen zijn altijd rond de 2 of 3 euro in de solden. Ideaal dus!

Wat vinden jullie van mijn aankopen?
_____________________

EN: The knitted sweater is also from Clouds of Fashion. It looks a little bit more special with the gold and it has leather straps on the shoulder, which is a cure detail. The earrings, I've bought in I am. I really like spike-earrings and the prices at I am are like 2 or 3 euro in sale. Ideal! 

What do you think about my shopping purchases? Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram