Outfit: Winter coat

10:20:00 AM

Outfit Polished Cats Winter coat

Sommigen zullen het zich misschien herinneren, maar in begin van de winter was ik op zoek naar een leuke winterjas. Ik heb mij toen dood gezocht, maar helaas ik vond niets dat mij 100% kon bekoren. Net op het moment dat ik mij erbij neer begon te leggen dat ik mijn perfecte winterjas waarschijnlijk niet zou vinden, kreeg ik een bericht van Sammydress voor een samenwerking. En daar vond ik hem dan: mijn winterjas! 
____________________________

EN: Maybe some of you remembered, but in the beginning of the winter I was looking for the cute winter coat. I've searched like a crazy person, but unfortunately I didn't found anything that was 100% my taste. Just when I started to think I wouldn't find my perfect winter coat I got a message from Sammydress for a collaboration. And there I found him: my winter coat! 

Outfit Polished Cats Winter coat


In begin was ik eerlijk gezegd een beetje sceptisch over de kwaliteit, want Sammydress biedt tenslotte wel héél goedkope producten aan. Maar toen ik het pakketje open deed, was ik snel gerust gesteld. De kwaliteit is goed en het heeft een voering. Ondanks dat de jas zeer licht is, is hij wel lekker warm. De mouwen komen wel ietsje korter dan ik had verwacht (op voorhand gemeten en zo), maar dit vormt op zich geen groot probleem. 
____________________________

EN: In the beginning, I was a little bit sceptic about the quality to be honest, 'cause Sammydress offers really cheap clothes. But when I opened the package, I was reassured. The quality is good and it is lined. Despite that the coat is really light, it is quite warm. The sleeves are a little bit shorter than anticipated (I measured it before ordering), but it's not that big of a deal. 
Ik heb ineens gebruik gemaakt van de gelegenheid om mijn nieuwe schoenen aan te doen die ik bij River Island heb gekocht tijdens de solden. Beauties, aren't they? ;)
____________________________ 

EN: I've used the occasion to show you my new shoes I've bought at River Islands, they were on sale. Beauties, aren't they? ;)

Outfit Polished Cats Winter coat

Outfit Polished Cats Winter coat

Outfit Polished Cats Winter coat

Je kan de jas terugvinden op de site door te klikken op deze laatste foto of de link hieronder. 
____________________________

EN: You can go to the site link of the coat by clicking on the last picture or on the link below. 

Outfit Polished Cats

I'm wearing:
Coat: Sammydress / Sweater: Pull & Bear / Pants: H&M / Shoes: River Island / 
Bag: Friis & Company / Gloves: Unknown / Necklace: H&MStay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram