Outfit: Fluffy Leopard

10:03:00 AM


Ik ben sinds gisteren terug in België, so back in business! Een paar weken geleden werd ik gecontacteerd door Rose Wholesale voor een samenwerking. Aangezien ik in een major fluffy fase zit, ging ik direct op zoek naar iets fluffy. Na een tijdje browsen op de site kwam ik dit vestje/cardigan tegen: stoer en major fluffy indeed! Check! 
_________________________

EN: Since yesterday I'm back home, so back in business! A few weeks ago I was contacted by Rose Wholesale for a collaboration. Because I'm in a major fluffy phase on the moment, I went directly looking for something fluffy. After browsing the site a little, I bumped in to this vest/cardigan: bold and major fluffy indeed! Check! Ik wist wel niet echt wat ik moest verwachten, aangezien ik amper ervaring heb met dat soort sites. Ik zag fluffy op de productpagina, maar ging ik ook fluffy krijgen? Na een paar weken wachten kwam mijn pakketje aan. Fluffy I got, maar de cardigan is wel veel lichter en dunner dan ik had verwacht. Je kan dus wel zeggen dat ik het redelijk koud had tijdens het trekken van de foto's (damn you, wind!) 
_________________________

EN: I didn't really know what to expect, because my experience with this kind of sites is close to non existing. I was looking at fluffy on the product page, but was I gonna get fluffy? After a few weeks waiting, my package arrived. Fluffy I got, but the cardigan is so light and much thinner than I anticipated. You can say I was a little bit freezing while take these pictures (damn you, wind!) 

De T-shirt die ik aanheb, heb ik voor de solden nog gekocht bij H&M. Ik had een tegoedbon en heb die dan maar goed besteed. Het is een simpele, casual T-shirt met een kat op... What do I need more? ;)
_________________________

EN: The T-shirt I'm wearing, I bought at H&M before the sale days. I had a discount voucher and I spent it well. It's a simple, casual T-shirt with a photo of a cat... What do I need more? ;)
I'm wearing:
Vest/Cardigan: RoseWholesale / Pants: H&M / T-shirt: H&M / Shoes: River Island / 
Earrings: H&M / Necklace: H&M / Ring: Nona / Watch: Festina Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram