New: Replay pumps

10:22:00 AM


Deze kerstmis heb ik heel wat prachtige cadeau's gekregen. Van een puzzel met kattentekening tot body lotion van Bulgari. Maar het cadeau dat ik echt niet kan stoppen met knuffelen, is dit paar van Replay. 
_____________________________

This Christmas I received a lot of beautiful gifts. Ranging from a puzzle with a cat drawing to a body lotion of Bulgari. But the gift I can't stop hugging, is this pair of Replay shoes. 


Zoals sommigen zich misschien kunnen herinneren, stond dit paar op mijn kerstverlanglijst. Mijn mama'tje heeft mijn blog dus duidelijk goed in het oog gehouden ;) De hak is 10cm, maar dankzij de plateau die erin verwerkt zit, zitten de hakken wel nog comfortabel.. niet sneaker-comfortabel uiteraard. Ik vind ze echt zo fantastisch dat ik dit prachtig paar wat ga sparen en sowieso ga houden voor speciale gelegenheden. 
_____________________________

Maybe some people will remember, but this pair of shoes were on my Christmas wishlist. So I guess my mom is keeping track of my blog ;) The heel is 10cm high, but thanks to the platform in the shoes, they feel comfortable enough.. not sneaker-comfy of course. I really really really love them so I will be gentle with these heels and keep them for special occasions. 


Uiteraard wou ik jullie ook laten zien hoe die schoenen zitten aan mijn voeten. Outfit foto's komen eraan zodra die vreselijke examens voorbij zijn! You like?
_____________________________

Of course I wanted to show you how the shoes look on my feet. There'll be outfit photos when those horrible examens are over! You like? 


Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram