Beauty: ZARQA Sensitive Body Butter

11:57:00 AM


Nu ik in Ijsland zit, moet ik toch wel extra letten op mijn huid. Ik heb sowieso al veel last van een droge huid tijdens de winter... so can you imagine my suffering in Iceland?! Het is mij opgevallen dat buiten de normale droge plekjes (knieën, ellebogen, handen en voeten), mijn benen extreem droog aanvoelen, maar dit was eigenlijk al voor vertrek. Gelukkig had ik mij daarop voorzien en nam ik Body butter mee! 
____________________________

EN: Now that I'm in Iceland, I have to be extra careful with my skin. One way or the other, I suffer from dry skin in the winter... so can you imagine my suffering in Iceland?! I've noticed that apart from the normal dry areas (knees, elbows, hands and feet), my legs feel extremely dry, but this was already before I went on my trip.  Luckily I was prepared and I took some Body butter with me! 


De body butter die ik gebruik, is van Zarqa. Ik heb hem ooit eens gekocht in een drogisterij in Nederland. Dit zegt de bijsluiter: Een intensief verzorgende butter die de huid voedt en beschermt. Ruwe huid en schrale plekken worden weer zacht en glad. Ook een geprikkelde huid wordt gekalmeerd en verzacht. Een verstoorde vocht/vetbalans van de huis kenmerkt zich vaak een hele droge, ruwe en schrale huid die soms ook schilfert. Zarqa Sensitive Body Butter is ideaal voor de behandeling van deze huid(plekjes). Ok, zo ver gevorderd is het niet, maar beter vermijden dus! 
____________________________

EN: The body butter I use it a product from Zarqa. I've bought it some time ago in a drugstore in the Netherlands. This is what it says: A super-moisturizing emollient that nourishes and protects the skin. Rough skin and chapped spots are made smooth and soft again. Soothes and softens even irritated skin. A disrupted balance between moisture and oil levels in the skin is often characterized by a very dry, rough and sometimes even chapped surface. Zarqa Sensitive Body Butter is the perfect answer for these skin areas. Okay, it's not that bad, but better prevent that! 


Volgens de instructies moet ik de body butter 2 tot 3 keer per dag aanbrengen op de nodige plekjes. Ondanks dat de body butter ongeparfumeerd is, ruikt hij echt za-lig! Ik kan niet echt definiëren naar wat, maar het is heerlijk! ;) Al na één dag aanbrengen, merk ik al een verschil in mijn huid. Mijn huid voelt al een stuk minder droog aan en ook heel zacht. Na een paar dagen zijn de meeste droge plekjes al verdwenen en voelen mijn benen zachter aan en zoals het hoort. Voor de hardnekkige plekjes (ellebogen) moet ik wel waarschijnlijk nog een dagje extra smeren. Saved by Zarqa's body butter! 
____________________________

EN: According to the instructions I have to apply the body butter 2 to 3 times a day to the dry skin areas. Although the body butter is unscented, it smells really great! I can't define the scent, but it's delicious! ;) After one day of applying, I already notice a difference in my skin. My skin feels a lot less dry. After a few days, most dry spots have disappeared and my legs feel so much softer and as it should be. For the more stubborn spots (elbows) I probably have to apply the butter for one extra day. Saved by Zarqa's body butter


Ik heb deze body butter zoveel maanden terug in uitverkoop gekocht. Het kostte toen nog iets van een 7 euro. De body butter van Zarqa kan je altijd op de website kopen of in verschillende winkels in Nederland. De normale prijs voor een pot van 250 ml is ongeveer €15

Wat denk jij van deze body butter? Gebruik jij zelf ook een body butter?
____________________________

EN: I've bought this body butter a few months ago in sale. I think I've paid 7 euros for the body butter. You can buy the body butter from Zarqa on their website or in different stores in the Netherlands. The normal price for a jar of 250 ml is circa €15

What do you think about this body butter? Do you use a body butter yourself?Stay up to date by following me on 
Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram