Beauty: Essence Love Letters & FOTD

1:31:00 PM


Een tijdje geleden heb ik een give-away gewonnen van Eefje van Beautytalk. Ik heb twee items van de Love Letter collectie van Essence gewonnen: de highlighter en de oogschaduw palette. Dus vandaag geef ik een korte review en toon ik een make-up look. 
________________________

EN: A while ago I've won a give-away by Eefje from the blog Beautytalk. I've won two items of the Love Letter collection of Essence: the highlighter and the eye shadow palette. So today I'll give you a short review and I'll show you a make up look.  
De hightlighter poeder heeft een zacht roze kleur die meer naar de huidskleur leunt. Er zitten lichte glinsteringen in waardoor het highlight effect vergroot wordt. De kleur past eigenlijk perfect bij mijn huidskleur. Ik heb geen swatch genomen, aangezien het niet zo duidelijk is op foto :)
________________________

EN: The highlighter powder has a soft pinkish color that looks a lot like a skin color. There are light sparkles in the powder so the highlight effect is bigger. The color fits perfectly with my skin color. I didn't make a swatch, 'cause it isn't very clear on the picture :)De Love Letters palette bevat vooral lichte pastel kleuren (oranje, groen, roze en blauw) en twee donkere kleuren (bruin en zwart.) De oogschaduw bevat redelijk veel pigment en ze hebben een mooie glans. Dit palette staat me enorm aan, dus ik ineens een make-up look gedaan.
________________________

EN: The Love Letters palette consists out of light pastel colors (orange, green, pink and blue) and two darker colors (brown and black). The eye shadow has a lot of pigment and they have a nice glow. The palette really pleases me, so I immediately did an make up look. 
Voor deze look heb ik de eerste twee kleuren gebruikt (orange en groen) en de twee laatste kleuren (bruin en zwart). De donkere kleuren heb ik aan de buitenkant van mijn ogen aangebracht en de lichte kleuren langs de binnenkant. Ik heb het afgewerkt met een cat eyeliner. 
________________________

EN: For this look I use the first two colors (orange and green) and the two last colors (brown and black). I used the dark colors for the outside of my eyes and the light colors for the inside. I finished the look with a cat eyelinerWat vindt jij van deze items van de Love Letters collectie van Essence en wat denk je van de look
________________________

EN: What do you think about the items of the Love Letters collection from Essence and how do you like the look?Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram