Outfit: Red & leather

9:54:00 AM


Stiekem kan ik altijd nog niet aanvaarden dat de winter er aan komt. Daarom dat ik dus nog vaak kleren van in de lente draag en er iets extra bijdraag. Ik vind dat dat moet kunnen, dus doe ik dat ook gewoon. Deze blouse komt bijvoorbeeld uit de lente collectie van Zara, but who cares. Verder excuseer ik mij alvast voor mijn niet zo springlevende overkomen, ik heb een weekje de griep gehad en nu er is nog een hoestje aanwezig ;)
_________________________

EN: Secretly, I still can't accept that 'winter is coming'. That's why I often wear clothes that are from the spring collection and than I just wear something extra with it. I think it's not wrong, so I just do it. This blouse for example is an item from the spring collection of Zara, but who cares. Further on, I want to apologize for my not so alive look, I've been sick for a week with the flue and at the present there is still a cough present :)

Het vestje heb ik onlangs gekocht in de Hema, ik was redelijk verrast wat voor leuke vestjes ze daar hadden. De leren tas heb ik deze zomer gekocht in Mango voor een zacht prijsje. De oorbellen heb ik al een tijdje, maar ik vind ze zo leuk om te dragen. Het enige minpunt is dat ze heel groot zijn en dus tegen mijn andere oorbellen zitten. 
____________________________

EN: I bought this vest recently at Hema, I was pretty surprised to see how much cute vests they got. I bought the leather bag last summer at Mango for a really nice price. The earrings are old, but I really like wearing them. The only downside is that they are really big and cover my other earrings.

Sorry for the shape of my bag, didn't notice that during the shoot

I'm wearing:
Vest: Hema (similar here) / Blouse: Zara / Pants: H&M / Bag: Mango / Shoes: Torfs / 
Necklace: Accessorize / Watch: Unknown / Bracelet: Forever 21/ 
Earrings: Forever 21/ Ring: Forever 21 

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram