Outfit: Polka dots

10:03:00 AM

 

In het jaar door, maar vooral tijdens de juli en augustus werk ik bij Terre Bleue als jobstudent. Het grote voordeel aan werken in een kledingwinkel is dat je zelf een aantal items mag kiezen om te dragen tijdens het werken. Dit kleedje heb ik vorig jaar gekozen, maar ik vond toch dat ik het eens moest laten zien.
__________________________

EN: During the year, but especially during july and august I work at Terre Bleue as a job student. The big advantage working in a clothing store is that you can pick a few items to wear while you're working. I picked out this dress last year, but I thought I should show it to you anyway. 

Ik heb de outfit afgewerkt met zwarte en grijze accenten. De oorbellen heb ik gekregen van Annemie, ze droeg ze niet meer en ik vond ze wel mooi dus ideaal. De hakken vind ik zelf heel leuk met dat warm pelsje eraan en ze zijn ook heerlijk warm vanbinnen!
______________________________

EN: As finishing touch I used some black and grey accents. I got the earrings from Annemie, she wasn't wearing them anymore and I liked them so ideal! I think the heels are so cute with that extra little piece of fur and they are lovely warm inside! 


I'm wearing:
Dress: Terre Bleue / Jacket: H&M / Tights: H&M / Shoes: Hungary / 
Necklace: Unknown / Earrings: Unknown / Rings: H&M


Stay up to date by following me on Bloglovin', Facebook, Twitter & Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram