Outfit: Military jacket and laced tights

7:46:00 AM


Met mijn verjaardag heb ik schoenen van Sacha gekregen van mijn ouders. Uiteraard wou ik zo snel mogelijk een outfit doen met deze schoenen en here it is! Aangezien de schoenen zwart en grijsachtig kaki zijn, wou ik mijn outfit daar ook een beetje op afstemmen.
________________________

EN: With my birthday I got Sacha shoes from my parents. Of course I wanted to do an outfit as quick as possible with these shoes and here it is! Because the shoes are black and greyish khaki, I wanted to align my outfit a little bit with them. 


Buiten mijn schoenen is er eigenlijk niet veel nieuw aan mijn outfit. Het militaire vestje heb ik al een tijd en ik vind het altijd leuk om te dragen. De ring was een kerstcadeau'tje van vorig jaar van mijn ex-vriendje. Voor de rest heb ik vooral gouden details aangebracht aangezien er ook goudachtige knoppen op mijn militaire vestje zitten. 
_____________________

EN: Besides my shoes there is nothing new in my outfit. I'm having the military jacket for a quite a while now and I always like to wear it. The ring was a christmas gift from last year from my ex-boyfriend. For the rest I especially used golden details because there're goldish buttons on the military jacketI'm wearing:
Military vest: C&A / Blouse: Mango / Shorts: jbc / Panty: Hema / Shoes: Sacha
Necklace: Forever 21 / Earrings: I am / Ring: Bijoux Brigit 


Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram