New: Sacha Birthday Shoes

11:38:00 AM

Voor mijn verjaardag had ik een paar schoenen van Sacha op mijn verlanglijstje staan. Mijn lieve oudertjes hebben dit goed opgevangen en het gewenste paar voor mij besteld :) So sweeeeeeeet! En dus stond er op 15 november een mooie schoenendoos van Sacha voor mij klaar. Jeeey! Dit zijn mijn schatjes!
_________________________

EN: For my birthday I had a pair of Sacha shoes on my wishlist. My lovely parents noticed this and ordered the wanted pair online :) So sweeeeeeet! And so on 15 november a nice shoes box of Sacha was waiting on me. Jeeey! These are my cuties!

De foto laat de kleuren wel niet zo goed uitkomen, spijtig genoeg. Ik vind ze echt super classy en ze zitten ook heel erg aangenaam. Ik draag ze bijna bij elke outfit! Binnenkort zal er dus zeker een outfitpost verschijnen met deze beauties ;)

Wat vindt jij van mijn shoenen?
________________________

EN: The photo doesn't do justice to the colors, unfortunately. I think they're super classy and they are really comfortable. I wear them almost with every outfit! There'll be an outfit post with these beauties soon ;)

What do you think about my shoes?

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram