Make up: Golden eyeliner

10:33:00 AM


Vorige week wandelde ik voorbij de HEMA en merkte ik dat ze 15% korting gaven op alles dat je in een papieren zak van Hema kon proppen. Ik heb een paar leuke spulletjes kunnen scoren (waarover later meer) waaronder deze goudkleurige eyeliner. 
_______________________

Last week I passed by HEMA and I noticed that they gave 15% reduction on everything you could cram in a paper bag from Hema. I scored some cute stuff (on which I will tell more later on) including this golden eyeliner. Een gouden eyeliner stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, dus hierbij kan ik die er al van schrappen. Ik weet dat Hema niet het beste make-up merk ever is, maar ik heb mij al rot gezocht bij andere merken en nergens vond ik de perfect gouden eyeliner. Wat ik wel een nadeel vind, is dat het geen penseeltje heeft, maar een hardere uiteinde. Algemeen ben ik veel beter met een penseeltje, maar ja.. 
_______________________

A golden eyeliner was featuring my wish list for a long time, so now I can scrap that for my list. I know Hema isn'r the strongest brand ever for make-up, but I looked so long at other brands and nowhere I found a perfect golden eyeliner. What I thought was an disadvantage is that it doesn't have an brush, but a harder tip. In general I'm much better with a brush, but yeah... Dit is het resultaat na het aanbrengen van de gouden eyeliner. Af en toe zat ik met de liner wel tegen mijn wimpers, waardoor sommige haartjes ook wat goud op zich hebben. 
_______________________

This is the result after I applied the golden eyeliner. Now and then I touched my eyelashes with the liner, causing some hairs also looking gold. Nadat ik de gouden eyeliner had aangebracht, tekende ik er een zwart cat eye lijntje bij om het het contrast ietsje te verhogen. Persoonlijk vind ik de gouden eyeliner gecombineerd met de zwarte eyeliner mooier dan enkel de gouden eyeliner. 
_______________________

After I applied the golden eyeliner, I also drew a black cat eye line in order to increase the contrast a little bit. Personally I think the golden eyeliner combined with the black eyeliner is better than the golden eyeliner alone. 
En zo ziet het eruit van een beetje verder. Wat vind je ervan? 
_____________________

And this is how it looks from further off. What do you think?

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram