Outfits: October recap

7:18:00 AMDe maand oktober is super snel voorbij gevlogen, op naar mijn verjaardagsmaand: November! Om oktober in schoonheid af te sluiten of november in schoonheid te beginnen, geef ik een samenvatting van de outfits van de maand oktober.
_______________________________________

The month October passed really fast, up to my birthday month: November! So to close October in beauty or begin November in beauty, I give you guys a recap of my outfits of the month October.
Outfit 1: My Thailand dress

Outfit 2: Classic autumn

Outfit 3: Casual in the woods

Outfit 4: Sport chick

Ik verschiet er een beetje van hoe weinig outfits ik in Oktober heb gedaan, dus deze maand steek ik een tandje bij en zorg ik voor meer en (waarschijnlijk) warmere outfits! Welke outfit is jouw favoriet?
___________________________________

I'm suprised how little outfits I did in October, so this month I will put a little more effort into it and I'll post some more and (probably) warmer outfits! Which on is your favorite? 

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram