Outfit: A touch of pink

8:19:00 AM


Toen ik bij Forever 21 op jacht was naar een winterjas, kwam ik deze super cosy trui tegen. Ik moest hem gewoon hebben! Ik heb hem een maatje groter gekocht zodat hij lekker comfy zit. Ik heb die dag geen jas gevonden, maar ik ben even tevreden met deze onverwachte aanwinst. 
________________________________

When I was looking for a winter coat at Forever 21, I found this super cosy knitted sweater. I just had to buy it! I bought it a size bigger so it's really comfy. I didn't find a coat that day, but I'm equally happy with this unexpected catch. 


Als juwelen heb ik weer mijn ring van Thailand aangedaan, want ik vind hem zo fantastisch! Verder heb ik nog wat roze accenten aan. Roze stekertjes en roze katten als oorbellen en een roze diadeem. 
___________________________

As jewelry I'm wear my ring I bought in Thailand again, 'cause I think it's really fantastic! Further on, I'm wearing some pink accents. Pink studs and pink cats as earrings and a pink diadem. 

Have a nice day!

I'm wearing:
Knitted sweater: Forever 21 / Pants: H&M / Wedges: Sac d'Anvers / Diadem: Unknown / 
Bracelets: Kruidvat / Ring: Thailand / Earrings: Bijoux Brigit 

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram