Outfit: Leather detail dress

7:28:00 AM


Vandaag heb ik niet heel veel te vertellen, buiten dat het su-per druk is op school! Duuzend projecten en al de deadlines komen nu samen eind november, dus ik ben altijd wel met een project bezig. Als ik mijn blog hierdoor een beetje verwaarloos, wil ik mij alvast excuseren :) Nu over mijn outfit: Het kleedje dat ik hier aan heb, heb ik gekocht in C&A. Ik vond het vooral leuk doordat het lederen details heeft. 
________________________

Today I don't have much to tell you, except for that I'm su-per busy with school work! Thousand projects and all those deadlines are planned for end November, so I'm always busy with some kind of project. If I neglect my blog a bit due to this, I apologize in advance :) Now about my outfit: the dress I'm wearing, I bought at C&A. I liked it so much for the leather details. 
Als afwerking draag ik vooral veel gekregen dingen ;) De ketting bijvoorbeeld heb ik gekregen van mijn bomma, het uurwerk heb ik dan weer van mijn mama gekregen. De rest heb ik zelf ooit eens gekocht. 
__________________________

As finishing touch I wear a lot of things I got from people :) The necklace for example was a gift from my grandma, the watch I got from my mom. The other jewelry I bought myself. 
Dus hopelijk vinden jullie deze outfit mooi, ik ieder geval wel ;)
___________________

So I really hope you guys like this outfit, I know I do ;) I'm wearing:
Dress: C&A / Panty: Hema / Ankle boots: Torfs / Necklace: Unknown / 
Watch: Unknown / Floral earring: Unknown / Earrings: Hema

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram