Outfit: Floral brown

9:55:00 AM


De outfit die ik hier draag, is er wel ééntje voor het ietsje warmere herfstweer. Maar aangezien ik in België woon, zou het mij niet verrassen moest het morgen ineens 17°C worden om daarna terug te zakken naar 10°C ;). Verder wil ik mij alvast excuseren voor mijn niet al te overtuigende (glim)lach, mijn vriendje en ik zijn recent uit elkaar gegaan en hoewel het een gezamenlijke beslissing was: it still hurts like a bitch! 
_______________________________

The outfit I wear here, is one for a warmer autumn day. But because I live in Belgium, it wouldn't surprise me that it would get 17°C tomorrow and than lower the next day to 10°C ;). I also want to apologize in advance for my not so convincing smiles, my boyfriend and I recently broke up and though it was a mutual decision: it still hurts like a bitch! 


De handtas die ik bij deze outfit draag, is Delvaux.. Ok, hoewel ik al verschillende mensen dit heb kunnen doen geloven, I won't be fooling you guys. Hoewel ik wens dat deze echt zou zijn, dat is ie niet. De meeste accessoires hebben jullie al eens eerder gezien in outfitposts. De schoenen komen van Hongarije, ik heb ze daar gekocht toen ik mijn vriend (nu ex-vriend) zijn familie daar ging bezoeken. De ketting met de vis heb ik gekregen van mijn vriend (ex-vriend, oh boy). 
________________________________

The bag I carry with this outfit is one of Delvaux.. Ok, although I've been able to make several people believe that, I won't be fooling you guys. Thought I wish this would be real, it's not. You have already seen the most accessories in earlier outfit posts. The shoes come from Hungary, I bought them when I went to visit my boyfriend's (now ex-boyfriend's) family there. The necklace with the fish was a present from my boyfriend (ex-boyfriend, oh boy). 
I hope you like the outfit! 

I'm wearing:
Cardigan: jbc / Skirt: H&M / Panty: Hema / Bag: Turkey / Belt: H&M / Shoes: Hungary / 
Necklace: Bijoux Brigit / Earring: Kruidvat / Ring: Forever 21

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram