Outfit: Black & Grey

12:42:00 PM


Aangezien winter is coming (echt GoT fan hier), heb ik alvast wat warme wintertruien gekocht de voorbije weken. Deze zwarte trui met lederen mouwen is één van de nieuwe aanwinsten in mijn kast. Ik vond hem bij Pull & Bear, terwijl ik op zoek was naar een winterjas (het is echt een queeste geworden ondertussen). De muts komt van H&M en diegenen die mij ook volgen op Instagram zijn deze zeker al tegengekomen tussen mijn foto's. 
____________________________

Because winter is coming (real GoT fan right here!), I already bought some winter sweaters the past few weeks. This black sweater with leather sleeves is one of the newest additions in my closet. I found this one at Pull & Bear while I was looking for a winter coat (it has really become a quest). I bought the beanie at H&M and those who follow me on Instagram certainly have seen this among my pictures. 

Snoekems ain't too happy with what I'm doing ;)
Mijn ketting van H&M hebben jullie ook al eerder gezien, maar ik loop er gewoon zot van en draag hem bijna bij allés :) De ring komt van Nona, de steekoorbellen van Forever 21 en hangoorbellen van H&M. 
______________________________

The necklace (H&M), you have seen already, but I really like it and I wear it with almost everything :) The ring is from the brand Nona, the stud earring from Forever 21 and the other earrings were bought at H&M. 
I'm wearing: 
Knitted sweater: Pull&Bear (similar here) / Pants: H&M / T-shirt: Mango / Boots: Unknown / 
Beanie: H&M / Necklace: H&M / Ring: Nona / Earrings: H&M / Stud earring: Forever 21

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram