Outfit: Sport chick

10:50:00 AM


Vandaag wou ik eens een iets sportievere look proberen. Niet dat ik super sportief ben of zo, maar ik hou wel van stijlafwisseling in mijn outfits. Hoe kan je beter sportief doen dan met een baseball vest en sport wedges. 
________________________________

So today I wanted to try a more sporty look. Not that I'm a really sporty girl, but I love some style variation in my outfits. How better acting sporty by wearing a baseball vest and some sport wedges. De wedges heb ik vorig jaar gekregen van mijn vriend voor mijn verjaardag (15 november, allemaal onthouden). De ketting is vrij nieuw en komt van H&M. De rest van accessoires heb ik ooit al eens gedragen in andere outfit posts, dus zijn niet echt meer het vermelden waard :)
_______________________________

I got the wedges as a gift from my boyfriend for my birthday last year (15 November, everybody remember). The necklace is pretty new and I bought it at H&M. I already wore the rest of my accessories in other outfit posts, so they're not really worth talking about them :)
I'm wearing:
Baseball Vest: Forever 21 / Pants: Terre Bleue / Top: Mango / Shoes: Sac d'Anvers / 
Necklace: H&M / Earrings: H&M / Watch: Ice Watch / Bracelets: Twice as Nice

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram