Outfit: Casual in the woods

7:49:00 AM


Aangezien ik onlangs mijn eigen sjaal heb gemaakt, moest ik er toch ook zeker een outfit mee doen.  Ik heb gewerkt met de bijenkorfsteek en met wol van de Zeeman. Aangezien het ook wat kouder en vochtiger was (lees: regen) heb ik mijn lekker warme trui en botjes met pels vanonder het stof gehaald. 
_______________________________

Because I recently finished my scarf, I had to make an outfit with it. I used the beehive stitch (this is probably not the right translation) and used wool from Zeeman (cheap me!). Because it was a little bit colder and humid (read: rain) I picked of the dust of my warm knitted sweater and my boots with fake fur. Dit is dan zonder sjaal zodat jullie mijn super schattige topje kunnen zien dat ik gekocht heb ik Thailand. De riem heb ik geleend van mijn mama'tje en de schoenen heb ik vorige jaar gekocht bij Torfs.  De armbanden komen van Veritas en de schattige oorbellen van Twice as Nice. 

__________________________________

This is me without the scarf so you can see my super cute top that I bought in Thailand. I borrowed the belt form my mother and I bought the shoes last year at Torfs. The bracelets are from Veritas and those cute earrings are from Twice as Nice. 

So this was my outfit. I hope you liked it! 


I'm wearing: 
Knitted vest: Forever 21 / Jeans: Only / Top: Thailand / Belt: Unknown / Shoes: Torfs / 
Bracelets: Veritas / Earrings: Twice as Nice / Scarf: Made it myself 

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram