New: My knitted-it-myself scarf

7:58:00 AM


De voorbije weken heb ik gewerkt aan een sjaal. Eerst was ik van plan een lange sjaal te maken, maar toen was mijn wol op en besloot ik maar een kortere ronde sjaal te maken. De wol heb ik gekocht in de Zeeman (goedkope ik!). Ik heb gewerkt met een naald nr. 12 en met een bijenkorfsteek oftewel bijencellensteek. En dit is het resultaat!
__________________________________

The last few weeks I made a scarf. I had the intention to make a long scarf, but I had too little wool and therefore I decided to make a shorter infinity scarf. I bought the wool at Zeeman (cheap me!). I knitted with a number 12 needle and with a beehive stitch (probably not the right translation). And this is the result!
Vinden jullie hem geslaagd? 
___________ 

Do you like the result? 

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram