Outfit: Black & White

8:06:00 PMMijn eerste outfit is een feit! Twee dagen geleden heb ik deze zalige schoenen van Maruti gekocht in de plaatselijke Torfs van Stekene (mah hometown). Ik wist meteen waarmee ik deze schoenen ging combineren. De kleuren van de schoenen komen perfect terug in mijn truitje van Mango. Ik werkte het af met een 'waxed pants' van H&M. 

                              ------------------------------------------------------

My first outfit is a fact! Two days ago, I bought these awesome Maruti-shoes in the local Torfs-shop in Stekene (mah hometown). I immediately knew how to combine these shoes. The colors of the shoes match perfectly with the colors of my T-shirt (Mango). I finished the whole with a 'waxed' pants (H&M).

Als extra's droeg ik een setje armbandjes van Twice as Nice, een simpele ring, ovale zwarte oorbellen en een lange ketting. Als handtas gebruikte ik deze mooie zwarte schoudertas van Friis & Company, een cadeau van mijn vriendje. 

                             ---------------------------------------------------------

As jewelry I wore this set of bracelets bought at Twice as Nice,  a simple ring, oval black earrings and a long necklace. As bag I used this beautiful black shoulder bag of Friis & Company, a gift from my boyfriend.  
                                   

Voilà, dit was mijn eerst echte post. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Wat denken jullie van deze outfit? Tips zijn altijd welkom! 

                             -------------------------------------------------------------

So this was my first post, I hope you liked it. What do you think about the outfit? Tips are always wanted! 


I'm wearing: 
- T-shirt: Mango
- Pants: H&M (similar here)
- Shoes: Maruti 
- Bag: Friis & Company (similar here
- Necklace: I am (similar here)
- Bracelets: Twice as Nice (similar here)
- Earrings: H&M (similar here)

- Ring: Local jewelry shop (similar here

- Watch: Festina 

You Might Also Like

6 reacties

 1. Zwans gast, u haar is lang!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ghahaha :D gij wilt ni weten hoe lang da geleden is da ik ne kapper heb gezien :D

   Delete
 2. Cutieeeeee! Ik volg je op bloglovin als eerste ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeeeeeeeey! Een eerste volger :D Ik moet ergens beginnen é ;)

   Delete
  2. Of course! Ge doet dat goed voor een 'nieuwe'! :)

   Delete
  3. Ik heb dan ook een heel goed voorbeeld é ;)

   Delete

Like us on Facebook

Instagram