Hello, it's me-ow!

12:22:00 PM


Polished cats is mijn nieuwe blog. Het is een korte samenvatting van mijn twee grote liefdes: katten en alles wat mooi is en blinkt.

Ik zal mij even kort voorstellen. Ik ben Karlien, ik ben 21 jaar oud (jong) en ik studeer Communicatie. Als sinds ik klein was, was ik al een echt kattemens. De voorbije jaren is mijn passie voor mode ook gegroeid. Zo kreeg het idee om een blog te starten ook vorm. Uiteraard heeft iedereen zijn eigen stijl, maar ik hoop dat ik toch als inspiratiebron kan dienen voor anderen net zoals andere blogs mijn inspiratiebron zijn geweest.

Ik zal vooral bloggen over outfits, maar het thema beauty zal ook aan bod komen. Hopelijk hebben jullie er wat aan!

                      --------------------------------------

Polished Cats is my new blog. It's a short summary of my two big loves: cats and everything that is pretty and shiny.

A short introduction. My name is Karlien, I'm 21 and I study Communication. Since I was little, I have been obsessed with cats. The last few years my passion for fashion has grown bigger and bigger. So the idea to start a blog became a real thing. Everybody has his/her own style of course, but I hope I can be a source of inspiration for other people like other blogs were my inspiration.

I will be blogging about outfits, but the theme 'beauty' will also be a part of my blog. I hope you'll like it!


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram